SOJINA POGAČA
Sojina pogača predstavlja jedinstven izvor proteina , esencijalnih aminokiselina, sojinog ulja, lecitina, minerala i vitamina rastvorljivih u mastima. Proizvodi se od zdrave, oljuštene soje (garantovano genetski nemodifikovane).
Sojina pogača ima primenu kao proteinsko i energetsko hranivo u ishrani mladih životinja i životinja u porastu. Koristi se u ishrani mladih kategorija svinja i živine .
Hemijski sastav | Proteini | Vlaga | Masti | Celuloza | Pepeo |
---|---|---|---|---|---|
Sojina pogača
|
38%
|
10%
|
8%
|
6%
|
6%
|
Upotreba: Sojina pogača se koristi u industriji stočne hrane
Karakteristike:
- Visoka svarljivost
- Visok nivo proteina
- Visok nivo esencijalnih aminokiselina
Efekti:
- Bolja konzumacija
- Brži porast
- Poboljšana konverzija
Reference: Bogdanović d.o.o. Paraćin, Pilefarm Ribare, Union MZ d.o.o. Požarevac, Rebra Komerc Beograd, Perutnina Ptuj-Topiko Bačka Topola, Inberg Boljevci, Asprom Beograd, Timkok Pančevo, A.D. Krivaja, Fili Pili Beograd, FSH Jabuka Pančevo, Kotlenik Promet d.o.o. Ladjevci, Sava Kovačević Vrbas, SANO