SOFT sladoled- potpuna smeša za proizvodnju svih vrsta sladoleda
Sastav: Šećer, hidrogenizovana biljna mast,surutka u prahu, mleko u prahu, maltodekstrin, modifikovani skrob, glukozni sirup, emulgatori: E-472a, E-471, protein mleka, ugušćivači: guar guma E-412, karboksi metil celuloza E-466, brašno od rogača E-410, ksantan E-415, guar E-417, aroma mleka.
Pakovanje: 2 kg
Rok upotrebe: 12 meseci
Način pripreme: Topli ili hladni postupak. Pogodan za zanatsku proizvodnju sladoleda pasterizacijom i hladnim postupkm, proizvodnju točenog sladoleda, kao i za kućnu upotrebu.
Hemijski sastav | Vlaga | Proteini | Masti | Pepeo | Laktoza |
---|---|---|---|---|---|
Soft sladoled | max 4% | min 6% | min 8% | max 6% | min 15% |
Skladištenje: Na suvom, prohladnom, provetrenom i mračnom mestu
Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji i u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane (Službeni glasnik RS 41/2009) i Pravilnikom o kvalitetu proizvoda od mleka i starter kultura Služb. glasnik RS 33/2010.
Proizvodni pogon: Fabrika ulja i proteina Bioprotein AD Obrenovac, Nemanjina bb