Absolut Cream Plus C2-100
Baza za proizvodnju krem sladoleda.
Sastav: Obrano mleko, hidrogenizovana biljna mast, dekstroza, maltodekstrin, modifikovani skrob, glukozni sirup, emulgatori: E-472a, E-472b, E-471, protein mleka, ugušćivači: guar guma E-412, karboksi metil celuloza E-466, brašno od rogača E-410, aroma mleka.
Pakovanje: 2, 5, 10, 20 kg
Rok upotrebe: 12 meseci
Način pripreme: Topli ili hladni postupak
Hemijski sastav | Vlaga | Proteini | Masti | Pepeo | Laktoza |
---|---|---|---|---|---|
Cream C2-100 | max 4% | min 15% | min 22% | max 4% | min 25% |
Skladištenje: Na suvom, prohladnom, provetrenom i mračnom mestu
Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji i u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane (Službeni glasnik RS 41/2009) i Pravilnikom o kvalitetu proizvoda od mleka i starter kultura Služb. glasnik RS 33/2010.
Proizvodni pogon: Fabrika ulja i proteina Bioprotein AD Obrenovac, Nemanjina bb
Dodatne informacije