Vesti O nama Proizvodi i usluge Politika kvaliteta Kontakt

Sirovine za konditorsku i industriju mleka

Sojina brašna i griz

Malomasno umereno tostovano meko sojino brašno Biopro 20

• 52% proteina, 6% masti

Malomasno umereno tostovano meko sojino brašno (light) Biopro 20-L

• 52% proteina, 6% masti

Malomasno potpuno tostovano meko sojino brašno Biopro 21

• 52% proteina, 6% masti

Malomasno umereno tostovano oštro sojino brašno Biopro 25

• 52% proteina, 6% masti

Malomasno potpuno tostovano oštro sojino brašno Biopro 26

• 52% proteina, 6% masti

Punomasno umereno tostovano meko sojino brašno Biopro 30

• 41% proteina, 25% masti

Punomasni sojin griz Biopro 35

• 40 % proteina, 23% masti

Punomasno umereno tostovano sojino lom zrno Biopro 50

• 40% proteina, 22% masti

Proizvodi na bazi obranog mleka i surutke u prahu, biljnih masnoća i proteina

Bioherb - na bazi kokosove masti    100% POSNO!!!

• Vlaga max 5%, proteini max 2%, masti min 18%, pepeo max 4%

Biolac 10 - na bazi surutke u prahu, biljnih masnoća i proteina

• Vlaga max 4%, proteini min 10%, masti min 24%, pepeo max 6%, laktoza min 51%

Biolac 15 - na bazi surutke,obranog mleka u prahu,biljnih masnoća i proteina

• Vlaga max 4%, proteini min 28%, masti max 1,5%, pepeo max 8%, laktoza min 50%

Biolac 20 - na bazi surutke,obranog mleka u prahu,biljnih masnoća i proteina

• Vlaga max 4%, proteini min 31%, masti min 0,7%, pepeo max 6%, laktoza min 51%

Biolac 30 - na bazi surutke,obranog mleka u prahu,biljnih masnoća i proteina

• Protein min 24%, mast min 24%, laktoza min 36%, vlaga max 4%, pepeo max 6,5%

Biolac S - na bazi surutke u prahu, biljnih masnoća i proteina

• Vlaga max 4%, proteini min 11%, masti min 12%, pepeo max 8%, laktoza min 60%

Biolac SL- na bazi surutke u prahu,biljnih masnoća i proteina, obranog mleka

• Vlaga max 4%, proteini min 10%, masti min 12%, pepeo max 6%, laktoza min 51%

Baze za sladoled

Baza za proizvodnju svih vrsta sladoleda Univerzale C1-100

• Vlaga 4%, proteini 5%, masti 22%, pepeo 5%, laktoza 14%

Baza za proizvodnju krem sladoleda Absolut Cream Plus C2-100

• Vlaga 4%, proteini 15%, masti 20%, pepeo 6%, laktoza 37%

SOFT sladoled- potpuna smeša za proizvodnju svih vrsta sladoleda

Ostalo

Dekstroza

Surutka u prahu

Članice Bankom Grupe







Bankom Logotip
  • Bankom d.o.o. Beograd
  • Bulevar Nikole Tesle 30A
  • 11080 Zemun, Beograd
  • Telefon +381 11 319 0052
  • Faks +381 11 319 0770
  • Za ostale kontakt podatke pogledajte kontakt stranicu

Copyright © 2018 Bankom Group. All rights reserved.