BIOPRO 32
Punomasno enzimatski aktivno meko sojino brašno (Biopro 32)se proizvodi posebnim procesom prerade sojinog zrna u toku kojeg je sačuvan prirodan odnos proteina, sojinog ulja, lecitina, minerala i vitamina rastvorljivih u mastima. Enzimatski aktivno sojino brašno se koristi u proizvodnji uobičajenih i specijalnih vrsta hleba i peciva. Odlično je sredstvo za beljenje brašna zahvaljujući aktivnosti enzima lipoksigenaze. Utiče na povećanje zapremine i testa, kao i na očuvanje svežine proizvoda.
Poboljšava hranljivost, organoleptičke osobine i izgled pekarskih proizvoda. Enzimatski aktivno sojino brašno se preporučuje u dijetama za ljude koji su alergični na celiačne glutene, kao i u ishrani dece obolele od autizma. Osim toga, ova vrsta sojinog brašna se uspešno koristi u proizvodnji sojinog mleka.
Vlaga | Protein | Masti | Pepeo | Celuloza |
---|---|---|---|---|
7% | 41% | 25% | 5% | 2% |
Upotreba: Biopro 32 se koristi u pekarskoj industriji
Karakteristike:
- Visoka svarljivost
- Visok nivo proteina izuzetnog kvaliteta
- Visok nivo esencijalnih aminokiselina
- Dobar emulgator i stabilizator
- Dobro antioksidativno delovanje
Efekti:
- Poboljšava hranljivu vrednost
- Poboljšava organoleptička svojsva proizvoda
- Poboljšava održivost finalnog proizvoda
Reference: PI Braća Stanković Grocka, PI Tvojih pet minuta, PIP Novi Sad, Žito Luks Skoplje, Top Goods Providers Bukurešt, Green-Agro Ltd., Veltro Italija, Don Don Beograd, Puratos
.