Bankom d.o.o
Bulevar Nikole Tesle 30A, 11080 Zemun, Beograd
Ponedeljak-Petak: 08:00 - 16:00

 Univerzale C1-100

Baza za proizvodnju svih vrsta sladoleda.
Sastav: Dekstroza, hidrogenizovana biljna mast, obrano mleko, glukozni sirup, emulgatori: E-472a, E-472b, E-471, protein mleka, ugušćivači: guar guma E-412, karboksi metil celuloza E-466, brašno od rogača E-410, aroma mleka. 
Pakovanje
: 2, 5, 10, 20 kg
Rok upotrebe: 12 meseci
Način pripreme: Topli ili hladni postupak
Skladištenje: na suvom, prohladnom, provetrenom i mračnom prostoru
Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji i u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane (Službeni glasnik RS 41/2009) i Pravilnikom o kvalitetu proizvoda od mleka i starter kultura Služb. glasnik RS 33/2010.
Kontrola kvaliteta: Institut za higijenu i tehnologiju mesa
Proizvodni pogon: Fabrika ulja i proteina Bioprotein AD Obrenovac, Nemanjina bb

Hemijski sastav Vlaga Protein Masti Pepeo Laktoza
Univerzale C1-100 max 4% min 5% min 22% max 5% min 14%